Cosul este gol

Bine ati venit pe www.tuboni.ro, compania cu capital integral romanesc ce furnizeaza echipamente de prelucrare metal si tabla al mai multor renumiti producatori europeni.Acest subiect va supune urmatoarelor conditii mentionate mai jos.

Daca vizitati sau cumparati de pe www.tuboni.ro, acceptati aceste conditii. Va rugam sa le cititi cu atentie.


TERMENI SI CONDITII

    Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre Vanzator prin intermediul magazinului virtual www.tuboni.ro catre Cumparator si pot suferi actualizari, ultima varianta fiind disponibila in aceasta pagina a site-ului.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator - persoana juridica, firma, companie sau alta entitate juridica ce emite o Comanda.

Vanzator - societatea comerciala TUBONI TRADE SRL, avand sediul social in Cluj Napoca,Str. Taietura Turcului, nr.47, judetul Cluj, nr. de inregistrare la Registrul Comertului: J12/32/2011, C.I.F. RO27891879.

Bunuri si Servicii - orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.


Nu comercializam masini si utilaje persoanelor fizice, firma noastra se axeaza doar pe compani si entitati juridice!


Comanda - un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora.

Contract - o Comanda confirmata de catre Vanzator (prin emiterea unei facturi proforme si incasarea avansului).

Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI) - toate drepturile materiale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.

Specificatii - toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

    Informatiile de orice natura furnizate de catre Cumparator Vanzatorului, vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris la Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiabilitate din partea celui care le primeste.

Nici o declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

Vanzatorul asigura confidentialitatea si securitatea informatiilor transmise. Datele clientilor nu pot fi folosite, si nici furnizate altor parti.

Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul site-ului www.tuboni.ro. Vanzatorul nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Conform conditiilor legale privind protectia datelor cu caracter personal, Vanzatorul nu va dezvalui fara autorizare nici o informatie referitoare la Cumparator. Pe baza consimtamantului expres si neechivoc si numai in limitele legislatiei in vigoare, in scopul de a raspunde solicitarilor dumneavoastra prin oferirea de noi produse/servicii, este posibil sa oferim astfel de informatii catre terti (ex: furnizori de servicii de marketing, alti furnizori de servicii; agentii de stat, guvernamentale sau asociatii din domeniul asigurarilor, atunci cand legislatia specifica prevede acest lucru; alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre).

 

DREPTURI DE AUTOR

    Intregul continut inclus pe acest site, cum ar fi text, grafica, logo-uri, butoane, icoane, imagini, clipuri audio, descarcari digitale, compilatii de date si software-ul sunt proprietatea TUBONI TRADE SRL si este protejat de legile internationale privind drepturile de autor din ROMANIA.


DOCUMENTE CONTRACTUALE

    Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe site-ul www.tuboni.ro, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.

Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:

a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specific;

b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul);

c. Termeni si conditii.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

 

EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

 

a. Vanzatorul va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;

b. Informatiile prezentate pe site-urile vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

c. Comunicarea cu magazinul - se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea "contact". Vor fi excluse din site sau ignorate, pareri sau adresari ce contin injurii sau un limbaj neadecvat. Vanzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

 

FACTURARE/ PLATI

    Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Facturarea se face in LEI la cursul BNR din ziua facturarii pentru comanzile cu plata in LEI.

Facturarea se face in EURO, factura emisa din Austria, care se mai numeste si factura intracomunitara, de catre furnizori, pentru comenzile cu plata in EURO.

Aceste facturi se emit in EURO fara TVA in urma verificarii beneficiarului in VIES.

Conturile in care se va efectua plata se gasesc pe factura emisa in urma comenzii ferme.


LIVRARI

    Livrarile se fac din depozitul TUBONI TRADE SRL din Cluj- Napoca.

Termenul de livrare este de 1-2 zile lucratoare si se efectueaza cu compania de transport Rabem sau Urgent Curier, pentru produsele care sunt in stoc Cluj.

Livrarile prin Raben se fac la comanda TUBONI TRADE SRL, iar livrarile prin Urgent Curier pot fi comandate de catre TUBONI TRADE  sau de catre client.

Produsele sunt importate din alte tari, transportul se efectueaza cu Raben, iar termenul de livrare este de aproximatuv 15 zile- 3 luni.

Comenzile de transport si ridicare din celelalte tari se fac exclusiv de catre TUBONI TRADE SRL.


Costul transportului este asigurat de catre TUBONI TRADE SRL pentru comenzi mai mari de 1.000,00 LEI+ TVA.


TERMENE PENALITATI

    In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii. Cumparatorul va avea dreptul sa revendice daune suplimentare de la Vanzator, cand este permis de lege, in cazul neindeplinirii totale sau partiale din partea vanzatorului a executarii Contractului in conformitate cu termenele stabilite.

 

RISCURI SI RESPONSABILITATI

 a. Livrare

Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

b. Transport - Ambalare

In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul se descarca de riscurile si responsabilitatile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului.

Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Vanzatorul va efectua livrare Bunurilor si Serviciile pe teritoriul Romaniei.

 

ACCEPTARE

    Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile.


    Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, urme de folosire excesiva si/sau interventii neautorizate etc.

 

 

GARANTII

    Toate produsele comercializate de catre site-ul bernardo-pwa.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate direct de la producator.Garantia produselor este in baza facturii, iar certificatul de garantie se emite separat doar la cerere.


    Compania noastra se obliga sa asigure piese de schimb gratuit in garantie si contra-cost in post garantie.

Livrarea pieselor se face in aproximativ 10 zile de la confirmarea furnizorului ca acestea sunt pe stoc in Austria.


    Punerea in functiune si instructajul se fac la cerere in functie de fiecare comanda in parte.


RASPUNDERE

     Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor.

Vanzatorul nu va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Vanzatorul nu va fi raspunzator pentru alegerea gresita a produselor facuta de Cumparator.

Cumparatorul se obliga sa informeze Vanzatorul cu privire la utilizarea produselor, iar Vanzatorul se obliga sa ofere consultanta conform cerintelor.

    Produsele comercializate de societatea noastra se impart in 4 categorii:

 

 • hobby- utilizare 30 min.- 1 ora / zi,
 • semiprofesionale- utilizare 2-3 ore/ zi,
 • profesionale- utilizare 4-5 ore/ zi,
 • industriale- utilizare 8 ore/ zi.


FORTA MAJORA

    Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

 

LEGEA APLICABILA

    Prin vizitarea site-ului www.tuboni.ro sunteti de acord ca legile Romaniei; eventualele litigii aparute intre client si TUBONI TRADE se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

spacer
 • S.C. Tuboni Trade S.R.L.
 • Str. Taietura turcului 47 | Cluj-Napoca | Romania | 400221
 • +40 264 482 003
 • office@tuboni.ro
 • Website detinut de Tuboni Trade S.R.L., CIF: RO27891879, Reg.Com: J12/32/2011

  tuboni.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.